Είμαστε μια ομάδα προγραμματιστών και HR επαγγελματιών που είδαν ένα κενό στην Ελλάδα όσον αφορά την εύρεση εργασίας, απο την ανάρτηση αγγελίας μέχρι την διαδικασία της συνέντευξης. Θέλοντας να καλύψουμε αυτό το κενό, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το Get The Job Done.

Επειδή δεν έχουμε σαν κύριο σκοπό το κέρδος και προσφέρουμε τις υπηρεσίας μας εντελώς δωρεάν, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διατηρήσουμε ψηλά την ποιότητα του περιεχόμενου του GTJD. Έτσι τοποθετούμαστε εξαρχής: όποια αγγελία δουλειάς είναι σκόπιμα ασαφής, παραπλανητική, υβριστική, περιέχει ρατσιστικό ή με οποιοδήποτε τρόπο προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγραφεί από το σύστημα, καθώς και όλες οι υπόλοιπες αγγελίες του συγκεκριμένου εργοδότη μαζί με τις εταιρίες του. Αν γίνει αυτό επαννηλημένα απο την ίδια IP τότε θα προβούμε σε μπλοκάρισμα της διεύθυνσης.

Έτσι θα κρατήσουμε ψηλά τον πήχη στην εύρεση εργασίας. Με αυτό τον τρόπο βοηθάμε και τους υποψήφιους να είναι σίγουροι οτι δεν θα παραπληροφορηθούν, και τους εργοδότες να ξέρουν οτι το περιεχόμενο τους δεν θα παρερμηνευθεί.