Εικόνα admin

Σύμφωνα με μια μικρή έρευνα που έκανα στις ιστοσελίδες ευρέσεως εργασίας, αλλά και σε επαγγελματικά κοινωνικά δίκτυα διαπίστωσα πώς τα επαγγέλματα που κατέχουν σημαντική ζήτηση, στην οικονομική κρίση που βιώνουμε σήμερα είναι τα εξής:

1. Πωλητές, άτομα για προώθηση προϊόντων. Με αυτό το επάγγελμα για να ασχοληθεί κάποιος, θα πρέπει να είναι επικοινωνιακός, άνετος στη διαπραγμάτευση, επίμονος στην επίτευξη στόχων και να διαθέτει γνώσεις στη διαδικασία του κλεισίματος μιας πώληση.

2. Επαγγέλματα σχετικά με την πληροφορική και το διαδίκτυο. Π.χ προγραμματιστές, σχεδιαστές ιστοσελίδων, τεχνικοί δικτύων & εφαρμογών διαδικτύου. Η ύπαρξη κάποιου προσωπικού πορτοφόλιο, με τις δουλείες που έχει πραγματοποιήσει ο υποψήφιος εργαζόμενος, του δίνει τη δυνατότητα να υπερέχει των άλλων υποψηφίων καθώς ο υποψήφιος εργοδότης θα μπορέσει να αποκτήσει μια σαφή και τεκμηριωμένη γνώμη σχετικά με τα επαγγελματικά προσόντα του υποψηφίου.

3. Οικονομικά επαγγέλματα, όπως λογιστές, φοροτεχνικοί, οικονομολόγοι, χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι.

4. Επαγγέλματα υγείας, όπως Νοσηλευτές, Φυσικοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές και διαιτολόγοι, οδοντοτεχνίτες.

5. Επαγγέλματα εφοδιαστικής αλυσίδας, όπως μεταφορείς, οδηγοί, υπάλληλοι τιμολόγησης αποθήκης.

Αναζητήστε σε καθημερινή βάση θέσεις εργασίας, μείνετε κινητοποιημένοι και μην απογοητεύεστε!!!!

Συντάκτης άρθρου: www.thelodouleia.wordpress.com

Κατηγορίες: 

Προσθήκη νέου σχολίου